Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso:n hallitus on 4.11.2020 kokouksessaan valinnut toiminnanjohtajaksi filosofian maisteri Susannan Turkkilan.

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso rakennuttaa esteettömiä ja laadukkaita, varttuneille sopivia Ilona-senioritaloja, joihin on luotu yhteisöllinen toimintamalli. Yhdistyksen tarkoitus on edistää 55 vuotta täyttäneiden asukkaidensa edellytyksiä monipuoliseen ja virikkeelliseen elämään sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen tukemalla mahdollisuutta asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Tällä hetkellä Ilona-taloja on yhteensä viisi, kuudes on rakenteilla. Asukkaita Ilona-taloissa on yhteensä noin 500, työntekijöitä yhdistyksellä on yhteensä viisi.

Susanna Turkkila on työskennellyt pitkään Keski-Suomen Näkövammaiset ry:n toiminnanjohtajana, jossa hankittu kokemus yhdistystoiminnasta, johtamisesta, taloushallinnosta, viestinnästä, markkinoinnista ja verkostojen merkityksestä luovat erinomaiset edellytykset siivittää Jaso:n hyvin alkanutta taivalta, toteaa hallituksen puheenjohtaja Arto Lepistö.

Olen todella iloinen ja otettu valinnastani toiminnanjohtajaksi. Odotan innolla, että pääsen kehittämään yhdistyksen toimintaa. On hienoa olla mukana yhteisössä, jonka toiminnalla ja asumismuodolla voidaan tukea varttuneiden hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, toteaa toiminnanjohtaja Susanna Turkkila.

 

Lisätietoja antavat:
Jason hallituksen puheenjohtaja Arto Lepistö 050-63756
Toiminnanjohtaja Susanna Turkkila 044-3812204