TIEDOTE

GERONOMI (YAMK) ANNA-KAARIN MAUNULA VARTTUNEIDEN ASUMISOIKEUSYHDISTYS JASO:N TOIMINNANJOHTAJAKSI

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso:n hallitus on 31.5.2021 kokouksessaan valinnut toiminnanjohtajaksi Anna-Kaarin Maunulan.

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso rakennuttaa esteettömiä ja laadukkaita, varttuneille sopivia Ilona-senioritaloja, joihin on luotu yhteisöllinen toimintamalli. Yhdistyksen tarkoitus on edistää 55 vuotta täyttäneiden asukkaidensa edellytyksiä monipuoliseen ja virikkeelliseen elämään sekä sosiaaliseen kanssakäymiseen tukemalla mahdollisuutta asua omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Jyväskylän seudulla Ilona-taloja on kuusi. Asukkaita Ilona-taloissa on yhteensä noin 500, työntekijöitä yhdistyksellä on yhteensä viisi.

Viime vuoden lokakuussa toiminnanjohtajaksi valittu filosofian maisteri Susanna Turkkila palaa omasta aloitteestaan takaisin Keski-Suomen Näkövammaisten yhdistyksen toiminnanjohtajaksi.

Anna-Kaarin Maunula on työskennellyt erilaisissa ikäihmisten palvelutehtävissä eri puolilla Suomea. Jason palvelukseen hän siirtyy Nokian kaupungin kotihoidon esimiehen tehtävästä. Nuoresta iästään huolimatta hallitus totesi yksimielisesti Maunulan omaavan erinomaiset edellytykset siivittää Jaso:n valtakunnallistakin huomiota saanutta kehittämistyötä, toteaa hallituksen puheenjohtaja Arto Lepistö.

Olen hyvin etuoikeutettu päästessäni mukaan tähän edelläkävijöiden timanttiseen joukkoon. Jason arvot ja toiminta-ajatus ovat sellaisia, joiden takana saa hyvin ylpeänä seistä ja joiden eteen työtä tulevaisuudessa tehdä. Suurella innolla odotan yhteistyötä asukkaiden, asukastoimikuntien, hallituksen kuin myös sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja antavat:
Hallituksen puheenjohtaja Arto Lepistö 050-63756
Toiminnanjohtaja Anna-Kaarin Maunula 040-4116177