Jason senioritalojen asunnot ovat täynnä ja vapautuviin asuntoihin jonotetaan

 

Jason kaikkien valmiiden kohteiden asunnot Huhtasuolla, Kuokkalassa sekä Palokassa ovat varattuja, samoin rakenteilla olevan Vaajakosken asunnot. Jokaiseen kohteeseen on lisäksi paljon jonottajia. Siitä huolimatta jonoon voi edelleen tulla uusia hakijoita. Osa jonottaa pieniä kaksioita, osa isoja kaksioita ja osa kolmioita. Usealla hakijalla on lisäksi monenlaisia muita kriteereitä jonottamaansa asuntoa kohtaan.

Yhteensä eri hakijoita on tällä hetkellä (marraskuu 2018) yli 250. Samalla hakemuksella hakija voi hakea useampaan eri kohteeseen.

Laukaaseen syksyllä 2019 valmistuvaan kohteeseen ei vielä ole jonoa!

Kuinka jono etenee?

Vapautuvien asuntojen määrää on kenenkään mahdotonta aikataulullisesti taikka määrällisesti arvioida. Ei myöskään sitä, mikä mahdollinen jonotusaika tullee olemaan. Kun jostakin kohteesta asunto vapautuu, asuntoa tarjotaan jonossa ensimmäisenä olevalle, toisin sanoen hakijalle, joka jonottaa vapautuneen asunnon tyyppistä asuntoa (kaksio / kolmio) pienimmällä voimassa olevalla asumisoikeusnumerolla. Olemme ensin yhteydessä puhelimitse ja tarkistamme tilanteen, onko haku vielä voimassa. Tämän jälkeen teemme asunnosta tarjouksen ja asuntoa pääsee katsomaan. Miettimisaikaa tarjouksen hyväksymiseen taikka hylkäämiseen annamme yleensä noin 2 viikkoa. Vasta tämän jälkeen tarjoamme asuntoa seuraavalle jonossa olevalle.

Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla

Mikäli olet Jason jonossa odottamassa tarjousta asunnosta ja tilanteeseesi tulee muutoksia, otathan yhteyttä Jasoon. Eli esimerkiksi jos käytätkin hakemukseesi laittamasi asumisoikeusnumeron joltakin toiselta toimijalta vastaanottamaasi asuntoon tai asuntotarpeesi on jo rauennut. Näin saamme pidettyä jonotilanteen paremmin ajan tasalla.