Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jason projektipäällikön tehtävä kiinnosti alalla toimivia ihmisiä. Yhteensä 52 korkeatasoista hakijaa tavoitteli tehtävää. Valituksi tuli sosionomi ja sosiaalikasvattaja Sinikka Tyynelä 49. Hän on toiminut Uuraisten kunnan vanhustyön johtajana, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa senioriasumisen palvelukonseptit – kehittämishankkeen projektipäällikkönä ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamassa ”Vanhusten asumisen uudet ratkaisut ja asumisen varhainen tuki” – hankkeessa.

Projektipäällikön tehtävänä on toimia palveluohjaajana varttuneiden asumisoikeustaloissa ja osallistua senioriasumisen kehittämiseen Jyväskylän seudulla.

Huhtakeskuksen senioritalon suunnittelu etenee aikataulun mukaisesti. Pääsuunnittelutehtävä on annettu Arkkitehtipalvelu Oy:lle, rakennesuunnittelu Vahanen Jkl Oy:lle,LVIA-suunnittelu Airix Talotekniikalle, sähkösuunnittelu Sähkösuunnittelu J.NenonenOy:lle, pohjatutkimus Geo- Control Oy:lle.

 Asumisoikeuksien varausmenettely käynnistyy lähiviikkoina. Jason hallitus on päättänyt, että varausmaksuna peritään 100 euroa/asuntom2. Tämä tarkoittaa siis, että 50m2:n asunnon varausmaksu on 5000 euroa. Varausmaksu on osa asumisoikeusmaksua, joka kokonaisuudessaan tulee maksettavaksi asumisoikeuden lunastuksen yhteydessä, arviolta syys-lokakuussa tänä vuonna. Asumisoikeusmaksu on 15% asunnon hinnasta, esim. 120 000 euroa maksavasta asunnosta 18 000 euroa.