Jason hallitus uudistui

 

Vuosikokouksessa 26.4.2018 valittiin yhdistyksellemme uusi hallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Edellinen hallitus on arvioinut, että kuusi vuotta toiminut yhdistyksemme on tienhaarassa: noin 400 asuntoa, jotka olemme yhdistyksen omistukseen sopineet tehtäväksi, ovat jo seuraavan hallituksen aikana valmiina. Uuden hallituksen on hyvä keskittyä uusien talojen tuottamisen sijaan asukastoimintaan ja hyväksi havaitun asumisenmallimme kehittämiseen ja sen esittelyyn tärkeimmille sidosryhmillemme.

Asetettu valmisteluvaliokunta oli päätynyt esittämään vuosikokoukselle, että hallitukseen on hyvä saada henkilöitä, joilla on ajantasaista tietoa meneillään olevista isoista yhteiskunnallisista uudistuksista. Lisäksi hallituksessa on oltava tärkeimpien asiakkaittemme eli eläkeläisyhdistysten ja asukashallintoalueiden eli asukkaiden edustus. Vuosikokous hyväksyi nuo perustelut.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kati Kallimo ja uusiksi jäseniksi Marja Heikkilä, Sirpa Teräväinen ja Veikko Partanen.

Kati Kallimo työskentelee Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtajana ja on tällä hetkellä mukana Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen suunnittelussa. Marja Heikkilä puolestaan toimii Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen johtajana ja Sirpa Teräväinen on puheenjohtajana Jyväskylän kansalliset seniorit ry:ssä. Veikko Partanen on Vaajakosken Ilonan talotoimikunnan puheenjohtaja ja hänellä on kokemusta kiinteistöhallinnosta ja talousasioista.

Vanhasta hallituksesta jatkavat Sakari Möttönen, Pertti Sarja, Jorma Muhonen ja Tapio Ruosteinen.

Kaikki edellisen hallituksen jäsenet jatkavat tavalla tai toisella Jason toiminnassa, vaikka hallituksen jäsenyys joidenkin osalta päättyi.