Asumismallimme on saavuttanut suuren suosion ja toimintamme on laajentunut vauhdilla.
Lähivuosien aikana meillä tullee olemaan lähes 400 asuntoa ja yli 500 asukasta.

Nyt etsimme työtiimimme vahvistukseksi

ASUKASTOIMINNANOHJAAJAA

Toimit senioritaloissamme yhteisen toiminnan organisaattorina ja innostajana sekä ohjaustehtävissä. Lisäksi tuet, ohjaat ja neuvot asukkaita heidän henkilökohtaisissa arjen elämään liittyvissä asioissa.

Talomme eivät ole palvelutaloja, eikä niissä ole hoitohenkilökuntaa. Asukkaamme ovat 55 vuotta täyttäneitä, aktiivisia ja itsenäisesti asuvia senioreita. Toimintakyvyn heiketessä ja palvelutarpeen lisääntyessä autat asukkaita palvelujen hankkimisessa ja toimit yhteyshenkilönä yhteistyötahoihin päin.

Me odotamme, että olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja organisointikykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtiimimme on pieni, siksi sinulta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja erityistä joustavuutta työtehtävien suhteen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tarjota rohkeasti uusia ideoita ja kehittyä itse toimintamallin kehittämisen mukana.

Lisäksi edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä työkokemusta sellaisista tehtävistä, mitkä auttavat tämän työn menestyksellistä hoitamista.

Työ alkaa 1.4.2018, hakuaika tähän tehtävään päättyy 21.2.2018.

Tehtävässä noudatetaan soveltuvin osin AVAINTES:a. Palkkauksen määrittelemme ammattitaitosi ja kokemuksesi mukaan. Hakemuksessa voit esittää myös palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sinikka Tyynelä 050 439 5122 tai sinikka.tyynela@jasoasunnot.com, tähän osoitteeseen lähetetään myös hakemukset ja CV:t.

HALLINNON ASSISTENTTIA

Toimit Jason toimistolla monipuolisten hallinnon ja toimistotehtävien parissa ja hoidat joustavasti sekä oma-aloitteisesti erilaisia yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävinäsi on esimerkiksi taloushallintoon liittyviä valmistelutehtäviä, asiakas- ja jäsenrekisterin ylläpitoa, sopimusten valmistelua, asiakaspalvelun tukitehtäviä, muistioiden, esityslistojen ja tiedotteiden valmistelua, kokousjärjestelyjä jne.

Me odotamme, että olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, huolellinen ja organisointikykyinen. Sinulta tulee löytyä erityistä joustavuutta työtehtävien suhteen ja sinulla tulee olla ajan tasalla olevat it-taidot ja ymmärrystä tietojärjestelmistä.

Lisäksi edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa tai soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä työkokemusta vastaavanlaisesta monipuolisesta roolista toimiston erilaisissa tehtävissä.

Me tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan kunnianhimoisen, mutta rennon työporukan parissa. Sinulla on mahdollisuus tarjota rohkeasti uusia ideoita ja kehittyä itse yhdistyksen muutoksen mukana.

Hae mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 21.2.2018.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on aluksi määräaikainen (1 vuosi), mutta on mahdollista jatkua pidempäänkin.

Tehtävässä noudatetaan soveltuvin osin AVAINTES:a. Palkkauksen määrittelemme ammattitaitosi ja kokemuksesi mukaan. Hakemuksessa voit esittää myös palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sinikka Tyynelä 050 439 5122 tai sinikka.tyynela@jasoasunnot.com, tähän osoitteeseen lähetetään myös hakemukset ja CV:t.

Start typing and press Enter to search