Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso toteuttaa ikääntyvälle väestölle asumisoikeusasuntoja ILONA-taloissaan Jyväskylän seudulla. Taloissa toteutetaan yhteisöllistä toimintamallia, jonka mahdollistaa taloon rakentuvat yhteiset tilat ja toimintaa koordinoiva toiminnanohjaaja.

Vaajakosken Ilonan rakentaminen alkaa syksyllä 2017 Vaajakoskelle osoitteeseen Savonmäentie 2. Kohteeseen tulee Jasolle 94 asumisoikeusasuntoa, joiden koot ovat 41,5 m2 – 66 m2. Talo valmistuu loppuvuodesta 2018. Kohde on savuton sisätilojen osalta (asunnot, parvekkeet ja yhteiset tilat). Tupakointi on sallittu ainoastaan piha-alueella sille osoitetulla paikalla.

Hakijoilta edellytetään 55 vuoden ikää, valmiutta yhteisöllisyyteen ja kykyä itsenäiseen asumiseen. Hakijoiden tulee hakea Jyväskylän kaupungilta asumisoikeusnumero.

Aikaisemmin Vaajakosken kohteeseen ennakkohakemuksensa jättäneiden tulee myös uusia ja tarkentaa hakemuksensa tämän ensihakuajan puitteissa. Tämän ensihakuajan jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääviin asuntoihin on ns. jatkuva haku.

Klikkaa kuva suuremmaksi

1. kerros

1. kerros


2.-4. kerros

2.-4. kerros


5. kerros

5. kerros

Sijainti

Lisätietoja antaa:
Anne Räty, 045 662 1501
Seppo Ylinen 0400 643 510.

Heiltä saa myös paperisia hakemuskaavakkeita sekä pohjakuvia.
Kaikkien s-postit muotoa
etunimi.sukunimi@jasoasunnot.com.

Start typing and press Enter to search