Vaajakosken Ilonan ensihakuaika päättyi 23.5.2017

vaajakosken-ilona-havainnekuvaEnsihakuaikana hakemuksia tuli 108 kpl. Ensimmäiset tarjoukset 94 asunnosta on annettu hakijoille. Mahdollisesti vapaaksi jääviä asuntoja tarjotaan ensin lopuille ensihakuaikana hakeneille ja sen jälkeen myöhemmin tulleille hakijoille. Tarjoukset annetaan asumisoikeusnumeron edellyttämässä järjestyksessä

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys Jaso toteuttaa ikääntyvälle väestölle asumisoikeusasuntoja ILONA-taloissaan Jyväskylän seudulla. Taloissa toteutetaan yhteisöllistä toimintamallia, jonka mahdollistaa taloon rakentuvat yhteiset tilat ja toimintaa koordinoiva toiminnanohjaaja.

Vaajakosken Ilonan rakentaminen alkoi syksyllä 2017 Vaajakoskelle osoitteeseen Savonmäentie 2. Kohteeseen tulee Jasolle 94 asumisoikeusasuntoa, joiden koot ovat 41,5 m2 – 66 m2. Talo valmistuu loppuvuodesta 2018. Kohde on savuton sisätilojen osalta (asunnot, parvekkeet ja yhteiset tilat). Tupakointi on sallittu ainoastaan piha-alueella sille osoitetulla paikalla.

Sähköinen hakemuskaavake löytyy täältä ja pohjakuvat ym. tietoa löytyy tästä linkistä.

Paperiset hakemuslomakkeet tulee palauttaa osoitteeseen:
Jaso / Sinikka Tyynelä,
Sepänkatu 4, 1.krs, 40100 Jyväskylä.

Aikaisemmin Vaajakosken kohteeseen ennakkohakemuksensa jättäneiden tulee myös uusia ja tarkentaa hakemuksensa tämän ensihakuajan puitteissa. Tämän ensihakuajan jälkeen mahdollisesti vapaaksi jääviin asuntoihin on ns. jatkuva haku.

Hakijoilta edellytetään 55 vuoden ikää, valmiutta yhteisöllisyyteen ja kykyä itsenäiseen asumiseen. Hakijoiden tulee hakea Jyväskylän kaupungilta asumisoikeusnumero.

Lisätietoja:
Sinikka Tyynelä 050 439 5122
Seppo Ylinen 0400 643 510.

Heiltä saa myös paperisia hakemuskaavakkeita sekä pohjakuvia.

Molempien s-postit muotoa
etunimi.sukunimi@jasoasunnot.com.